JAALAN AMPUMARADAN VARAUSOHJEISTUS ULKOPUOLISILLE TAHOILLE

Ampumavuorojen varaukset tehdään ensisijaisesti sähköpostitse osoitteella jaalanampumarata@gmail.com. Lisätietoja antaa tarvittaessa Martti Rastas, puh. 0400-799 099.

Tarkista radan varaukset ennen uuden varauksen tekemistä ampumaradan varauskalenterista:

Ampumaradan varauskalenteri

Ulkopuolisella taholla on oikeus järjestää ampumakilpailut 1 krt / kausi, lauantaisin kilpailuaikana on max 4 h / kerta (klo 9 – 13 tai 13 – 17). Ulkopuolisten tahojen kilpailuaikana ampumaradalla voivat käydä harjoittelemassa muutkin sillä edellytyksellä, että harjoittelu ei häiritse kilpailutoimintaa.

Ajalla 1.7. – 15.10.2018 ulkopuolinen taho voi varata harjoitusammunta-aikoja keskiviikkoiltaisin klo 17 – 21 välisenä aikana vain 2 krt. Ulkopuolisten tahojen harjoitusaikana ampumaradalla voivat käydä harjoittelemassa muutkin.

Ulkopuolisten tahojen kilpailu- ja harjoitusammunnoissa on aina oltava paikalla Jaalan Metsästysseura ry:n tai Länsi-Jaalan Metsästäjät ry:n jäsen, joka huolehtii ampumaradan avaamisesta ja sulkemisesta sekä koneiden käytöstä. Jäsen voi olla ulkopuolisen tahon edustaja tai ulkopuolisen tahon tilaama ampumaradan valvoja. Ulkopuolisen tahon tilaamasta ampumaradan valvojasta Jaalan ampumarata veloittaa 40 € / valvontakerta.

Tilattaessa valvojaksi ampumaradan valvoja suositellaan ensisijaisesti tiedustelemaan radan viikkovalvojaa. Hänen ollessa estynyt, voidaan valvojaksi tiedustella vapaavalintaisesti jotakin toista ampumaradan valvojaa tai Jaalan Metsästysseura ry:n tai Länsi-Jaalan Metsästäjät ry:n jäsentä.

Ampumavuoron varauksessa on mainittava
 onko kyseessä kilpailu- vai harjoitusvuoro
 vuoron alkamis- ja päättymisaika
 ammuttavat lajit