JAALAN AMPUMARATA, HARJOITUSAJAT

AMPUMINEN ON SALLITTUA 15.4. – 15.10. VÄLISENÄ AIKANA:

OMATOIMINEN HARJOITTELU (JMS+LJM jäsenet)
TI-TO 9.00-21.00
LA 9.00-17.00

OMATOIMINEN HARJOITTELU LUODIKKO-, PISTOOLI- JA PIENOISKIVÄÄRIRADALLA (ulkopuoliset henkilöt)
TI 17.30-20.00
TO 17.30-20.00

VALVOTUT HARJOITUSAJAT
TI 17.30-20.00 HAULIKKO
TO 17.30-20.00 HIRVI

16.10. – 14.4. VÄLISENÄ AIKANA AMPUMINEN ON TÄYSIN KIELLETTY !

LUODIKKORATA

ASEIDEN (EI HAULIKOT) KOHDISTUKSEEN JA HARJOITTELUUN.KOHDISTAMINEN SALLITTU VELOITUKSETTA.

SIJOITA MAALITAULUSI MAALITAULUTELINEEN VASEMPAAN REUNAAN (EI NUMEROTAULUJEN KOHDALLE!) SITEN, ETTÄ ET AMMU TAUSTALAUDOITUSTA RIKKI.

MAALITAULUJA EI SAA SIJOITTAA PUOLEENVÄLIIN RATAA, VAAN AINA MAALITAULUTELINEESEEN.

AMMU VAIN MAALITAULUUN.

AMMUNNAN JÄLKEEN SIIVOA ROSKASI JA HYLSYSI SEKÄ POISTA OMAT TAULUSI MAALITAULUTELINEESTÄ (HYLSYT JA PAHVIT ERI SAAVEIHIN).

MUISTA NOSTAA AMMUNNAN AJAKSI VAROITUSLIPPU TANKOON.

PISTOOLI-, PIENOISKIVÄÄRIRATA

AMPUMAMATKAT 25m ja 50m

PISTOOLI- JA PIENOISKIVÄÄRIAMPUJIEN (EI JMS:N JA LJM:N JÄSENET) TULEE LUNASTAA 30 €:N KAUSIKORTTI JOKO HARJOITUSVALVOJILTA TAI SUORITTAA MAKSU AMPUMARADAN TILILLE FI31 5751 1040 0094 80 OKOYFIHH, VIESTIKENTTÄÄN MERKITTÄVÄ TEKSTI: PISTOOLIN KAUSIMAKSU. OLEN LUKENUT JA HYVÄKSYNYT AMPUMARADAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT.

ASEIDEN (EI HAULIKOT) KOHDISTUKSEEN JA HARJOITTELUUN. KOHDISTAMINEN SALLITTU VELOITUKSETTA, HARJOITTELU MAKSULLISTA.

MAALITAULUNA KÄYTETÄÄN VAIN AMPUMATAULUA (EI TÖLKKEJÄ TAI PULLOJA). AMMU VAIN MAALITAULUUN.

SIJOITA MAALITAULUSI SITEN, ETTÄ ET AMMU TAUSTALAUDOITUSTA RIKKI. MAALITAULUJA EI SAA SIJOITTAA PUOLEENVÄLIIN RATAA, VAAN AINA MAALITAULUTELINEESEEN

MUISTA NOSTAA AMMUNNAN AJAKSI VAROITUSLIPPU TANKOON