Riistanhoito

Seuran alueella suoritetaan aktiivista pienpetopyyntiä. Pienpetopyynnin tavoitteena on pitää lintukannoille haitalliset minkki ja supikoirakannat aisoissa. Seuran alueella toimii Helmi-hankkeen pyyntiryhmä ja mökkiläisten kanssa on tehty yhteistyötä minkin pyynnissä. Voit ilmoittaa minkkihavainnostasi sihteerille. 

Jaalan metsästysseura osallistuu riistapeltojen perustamiseen. Seuralta kustantaa siemenet. Muista kustannuksista neuvotellaan erikseen. Jos olet kiinnostunut perustamaan riistapellon, ota yhteyttä sihteeriin. 

Riistanruokintaan tarkoitettua viljaa löytyy Jukka Iiskolalta 0400 587581, sekä Jaalanlahden kontista jäsenistön käyttöön. Hakekaa Jukalta kerralla enemmän (+50 litraa). 

Nuolukiviä saa seuran majalta. Ilmoittakaa sihteerille kun kivet on loppumassa ja laittakaa kartalle piste, mihin olette kiviä viemässä. 

Tuoreheinää eläinten ruokintaan saatavissa Mesiäiseltä, soita ja sovi puh. 040 7211 190.

Riistan kolmiolaskenta suoritetaan heinä -elokuun vaihteessa 2023. Uudet laskijat voivat ilmoittautua Petri Taskiselle tai sihteerille kevään aikana. Vaatimuksena, että jaksaa kävellä 5 km maastossa ja erottaa akka teeren ja metson toisistaan. 

img_1138.jpg